HEMEN BAŞVUR
KARŞILAŞTIRMA
loading

Kablo TV ve Kablonet Aboneliğini Askıya Alma İşlemleri

Ceren ÖZTÜRK, Kablo TV ve Kablonet Aboneliğini Askıya Alma İşlemleri Adlı Köşe Yazısı
kablo

KabloTv, kablonet aboneliği gerçekleştirildikten sonra kullanılabilen avantajlı bir pakettir. Kablonet aboneliğini gerçekleştirmeden önce müşteri hizmetleri aranarak bulunulan bölgenin alt yapısının kablonet için uygun olup olmadığı araştırılmalıdır. Alt yapının uygun olması durumunda bir iki iş günü içerisinde ekipler gelerek kısa bir sürede kurulumu gerçekleştirirler. Daha sonra müşteri hizmetleri tekrardan aranarak kablotv üyeliğinin başlatılması istenir ve o da kısa bir süre içerisinde başlatılır.

Kablonet Altyapı ve Askıya Alma

Kablonet, Türkiye'nin 24 farklı şehrinde hizmet veren bir internet sağlayıcı hizmetidir. 2016 yılından önce ismiyle hizmet vermiştir. Kablotv aboneliği gerçekleştirildiği zaman seçilen paket ücreti her ay düzenli olarak ödenmektedir. Aboneliğin kullanılması durumunda her sene yenilenmesi gerekmektedir. Eğer geçici olarak hizmet almak istemiyorsanız hesabınızı kısa bir süreliğine askıya alabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için bizzat il müdürlüğüne giderek başvuru yapmanız gerekmektedir. Abone bir yıl içerisinde sadece üç kere bu işlemden faydalanabilmektedir. Askıya alma işlemi gerçekleştirilmesi için ödenmemiş faturanın bulunmaması gerekmektedir. Kablonet altyapı sorgulayıp kablonet abonesi olabilirsiniz.

Kablonet Abonelik Dondurma

Askıya alınma gerçekleştiği zaman sadece kablotv değil, diğer alt hizmetlerde askıya alınmış olur. Askıya alma işleminin gerçekleştirilebilmesi için aboneliğin gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Hizmet kullanılmaya başladığı tarihten itibaren en az bir ayın geçmiş olması gerekmektedir. Askıda geçen süre boyunca hiçbir işlem yapılamaz. Eğer abone isterse askı işlemini iptal edebilir. Askıya işleminin süresi dolduğu zaman kablotv aboneliği otomatik olarak yenilenecektir.

Kablotv'nin Avantajları Nelerdir?

Kablotv aboneliği gerçekleştiği zaman 210'dan fazla yerli ve yabancı kanal izlenime açık olacaktır. Kablotv'nin kurulumu da oldukça kolaydır ve çanak anten gerektirmez. Kurulum direk olarak analog kablotv üzerinden yapılır. Kablotv kötü hava koşullarından etkilenmeden yayın vermeye devam eder. Kablotv aboneliği gerçekleştirildiği zaman 7 gün 24 saat ücretsiz teknik destek sağlamaktadır. Müşteri kurulum esnasında bir ücret ödemez. Kablotv kullanımı ile fiber internet de televizyona bağlanabilecektir.

Kablonet aboneliği avantajları da oldukça fazladır. En büyük avantajı televizyon yayını, yalın internet hizmeti ve ev telefonu hizmetini aynı anda tek bir kablo ile verebilmesidir. Bu işlem sayesinde ayrı ayrı üç fatura yerine tek faturayla üç farklı hizmet ödenmiş olacaktır. En uydun evde internet paketlerini inceleyerek size uygun hizmeti seçebilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım?
Müşteri temsilcimiz, Sizi gün içerisinde güncel kampanya ve alt yapımızla ilgili bilgilendirme yapacaktır.
paket sihirbazı
Sizin için özelleştirilmiş
paketleri bulmanızı sağlar!
Seçiminizi yapın, sizin için özelleştirilmiş paketler seçmenizi kolaylaştıralım.
Türkiye'nin tek kablo operatörü olan TÜRKSAT A.Ş., tamamen kendine ait fiberoptik altyapısı sayesinde Kablo TV hattı üzerinden fiber Kablonet internet ve Teledünya HD tv yayın hizmeti vermektedir. 10 Mbps'den 1000 Mbps'ye kadar tarife seçenekleri ile telefon hattına ihtiyaç duymayan yüksek hızlı internet, gerçek geniş bant kalitesinde evlerinize kadar hizmet vermektedir.