HEMEN BAŞVUR
KARŞILAŞTIRMA
loading

PlayStation 5 Tanıtıldı! Kablonet Farkıyla Oynayın.

Murat GÖĞCEGÖZ, PlayStation 5 Tanıtıldı! Kablonet Farkıyla Oynayın. Adlı Köşe Yazısı
kablo

Sony’nin heyecanla beklenen oyun konsolu PlayStation 5 kısa adıyla PS5 tanıtıldı. 2016 yılında piyasaya çıkan PS4 Pro modellerinden meraklılarını hayli bekleten 5. Nesil oyun konsolu PS5, tasarımı ile göz kamaştırırken, özellikleri ile oyunseverlerin beğenisini kazandı.

Playstation 5 Tanıtıldı! İşte Özellikleri İki versiyona sahip PlayStation 5, biri fiziksel oyun disklerinin takıldığı yuvaya sahipken diğeri ise disk girişine sahip değil. Disk ünitesi olmayan versiyonu ise PlayStation 5 Digital Edition olarak raflarda yerini alacak.

Kısaca özelliklerine bahsetmek isterim; 8 çekirdekli, 3.5 GHz hızı destekleyen AMD Zen 2 işlemciden güç alan PS5’in grafik işlemcisinde ise yine AMD’nin RDNA 2 mimarisi yer alıyor. 8K çözünürlüğü de destekleyen PS5’te 16 GB GDDR6 RAM, 825 GB SSD dahili depolama birimiyle geliyor.

Fiyatının ise 5.000 - 7500 TL arasında olacağı tahmin ediliyor. 

Oyun severlerin ilgisini çekecek PlayStation 5 oyun konsolunun çevrimiçi oyunlarda performansı merak konusu olmakla beraber, performansını öne çıkaracak dış etken ise kullanılan internetin hızı olacaktır.

Donanım ve yazılım olarak üst seviye bir konsol olan PS5 ile çevrimiçi oyun oynanırken donma ve takılma olması oyunseverleri üzecektir. Bu durumu yaşanmaması için tercih edilecek internet hızı kadar internet servis sağlayıcısının alt yapısı ve hizmet kalitesi oldukça önemlidir.

Farklı konsol ve bilgisayralarda oyun oynarken en iyi performası, Türksat Kablo çatısı altında sunulan fiber altyapıya sahip Kablonet internet bağlantısıyla yakalandığı profesyonel oyuncular tarafından onaylanan bilgi olup, kendi deneyimlerim de bu yöndedir. Kablonet  internet sadece çevrimiçi oyunlarda değil aynı zamanda NETFLIX platformunda film izlerkende yüksek çözünürlükte kesintisiz izleme imkanı veriyor. Bu durum bağımsız kuruluşlarca onaylanmıştır.

Dolayısıyla çevrimiçi (online) oyunları keyifle oynamak istiyorsanız sizlere önerim Türksat Kablo'nun markası olan fiber Kablonet  kullanmanız olacaktır. Hız olarak 50 Mbps ve üstü tarifeleri tavsiye edebilirim.

 

Sağlıcakla kalın,

Tanıtım videosu; https://youtu.be/RkC0l4iekY

Fotoğraflar

Playstation 5 Tanıtıldı PS5 Kablosuz Oyun Kolu

Biz Sizi Arayalım?
Müşteri temsilcimiz, Sizi gün içerisinde güncel kampanya ve alt yapımızla ilgili bilgilendirme yapacaktır.
paket sihirbazı
Sizin için özelleştirilmiş
paketleri bulmanızı sağlar!
Seçiminizi yapın, sizin için özelleştirilmiş paketler seçmenizi kolaylaştıralım.
Türkiye'nin tek kablo operatörü olan TÜRKSAT A.Ş., tamamen kendine ait fiberoptik altyapısı sayesinde Kablo TV hattı üzerinden fiber Kablonet internet ve Teledünya HD tv yayın hizmeti vermektedir. 10 Mbps'den 1000 Mbps'ye kadar tarife seçenekleri ile telefon hattına ihtiyaç duymayan yüksek hızlı internet, gerçek geniş bant kalitesinde evlerinize kadar hizmet vermektedir.