HEMEN BAŞVUR
KARŞILAŞTIRMA
loading

Kablonet ve KabloTV

Erdi GÖÇERİ, Kablonet ve KabloTV Adlı Köşe Yazısı
kablo

Kablonet, ya da 2008-2016 yılları arasında kullandığı adıyla, Türksat tarafından işletilip Türkiye'de 24 kentte Kablo TV şebekesi üzerinden hizmet veren bir internet servis sağlayıcısıdır. Kablonet'te doğrudan evlerdeki kablolu televizyon hattına takılan bir Netmaster modem ile internet sağlanır. Modemler Docsis sistemine göredir. Bu nedenle sabit telefon hattına gerek olmadan da abone olunabilmektedir.

 

Türksat kablo kaliteli bağlantısı sayesinde 100 Mbps hızda kotasız fiber internet sağlayan bunun yanında set top box ile birlikte tv içeriklerinin olduğu teledünya hizmetini sunan sayısal tv hizmeti olup, geniş alt yapı şebekesi ile 24 ilde hizmet vermektedir. 10 Mbps'den 100 Mbps'e kadar olan kotalı/duran kotalı/eko sınırsız/akıllı sınırsız/sınırsız/simetrik fiber internet hız seçenekleri vardır. Simetrik internet bağlantı hizmeti de, altyapı uygun olduğu takdirde verilmektedir.

 

Kablo TV altyapısı olan iller “İstanbul, Antalya, Gaziantep, Erzincan, Kocaeli, Samsun, İzmir, Denizli, Adana, Erzurum, Konya, Tekirdağ, Ankara, Edirne, Balıkesir, Eskişehir, Manisa, Yalova, Bursa, Kayseri, Bolu, Karaman, Mersin, Zonguldak” olup gelecek zaman içerisinde genişleyen şebekesine diğer illeri de dahil edecektir. Alt yapısının bulunduğu illerde Abone merkezleri ile birlikte devir nakil tahsilat vb. abonelik işlemlerini yapabilir abone olarak yüksek hızda internet hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

 

Ücretsiz ve hızlı kurulum, uygun fiyat ve yüksek hızda ve kalitede internet hizmeti sağlayan kablonet, aynı zamanda arıza durumlarında 5 saat içerisinde sorunu gidermesi ile sektörde satış sonrası hizmette farkını göstermektedir. Bunu da şikayetvar.com sitesinde memnuniyet sıralamasında 1. Olarak tasdiklemiş bulunmaktadır.

 

Dünya çapında dizi ve film portalı Netflix’in kendi web sitesinden yayımladığı müşterilerinin hizmeti en hızlı ve sorunsuz alabileceği internet servis sağlayıcıları listesinde de 1. Sırayı Kablonet almaktadır. Diğer yandan dünyanın en büyük oyun konsolu olan Steam’de de en hızlı ve sorunsuz hizmet veren firma olarak Kablonet 1. Sırayı almaktadır.

 

Müşterilerine uygun fiyat ve 100 Mbps’e kadar yüksek hızlarda hizmet vermeyi başaran Kablonet altyapısının bulunduğu her noktada aynı kalitede hizmet vermekte ve bu kalite standartı sayesinde müşterileri için vazgeçilmez olmuştur.

Biz Sizi Arayalım?
Müşteri temsilcimiz, Sizi gün içerisinde güncel kampanya ve alt yapımızla ilgili bilgilendirme yapacaktır.
paket sihirbazı
Sizin için özelleştirilmiş
paketleri bulmanızı sağlar!
Seçiminizi yapın, sizin için özelleştirilmiş paketler seçmenizi kolaylaştıralım.
Türkiye'nin tek kablo operatörü olan TÜRKSAT A.Ş., tamamen kendine ait fiberoptik altyapısı sayesinde Kablo TV hattı üzerinden fiber Kablonet internet ve Teledünya HD tv yayın hizmeti vermektedir. 10 Mbps'den 1000 Mbps'ye kadar tarife seçenekleri ile telefon hattına ihtiyaç duymayan yüksek hızlı internet, gerçek geniş bant kalitesinde evlerinize kadar hizmet vermektedir.