HEMEN BAŞVUR
KARŞILAŞTIRMA
loading

Kanatlanan Türksat

Ceren ÖZTÜRK, Kanatlanan Türksat Adlı Köşe Yazısı
kablo

 

Türk Telekom’la olan iş birliğinin sonlanmasından sonra kendi kanatları ile uçmaya başlayan Türksat İlk olarak Televizyon yayını ile kendini duyurmaya başlamış; İnternet hizmetini de sonrasında bünyesine katarak atılım yapmıştır.

Türksat 2016 yılında marka bilinirliğini arttırmak adına eski ismini Kablonet adı ile değiştirerek eski logolarını da yenileyip abonelerinin karşısına çıkmıştır. Sabit telefon hattına ihtiyacı olmadan abonelerine internet hizmeti veren Türkiye’de ki ilk internet servis sağlayıcılarından biridir. Kablonet hizmeti Kablo TV aboneliği ile verilmektedir.

Hızlı ve fiber internet hizmeti, telefon alt yapısına ihtiyaç duyulmaması tercih edilmesinde ki en önemli nedenlerdir. Kotalı, Duran Kotalı, Akıllı Sınırsız, Sınırsız tarifeler ve Simetrik tarifeleri ile abonelerine birçok seçenek sunmaktadır. 100 Mbps’e kadar verdiği internet hızı da aboneler arasında tercih edilmesi için önemli bir yer tutmaktadır. İnternet hizmetini NET MASTER DOCSİS 3. yazılımlı modemler ile fiber internet olarak abonelerine sunmaktadır.

Kabloses hizmeti ile de modem üzerinden telefon hizmeti sunmaktadır. Modeminizin ses hizmetini desteklemesi hizmeti kullanmanıza yeterlidir. Modem ve telefon cihazı arasında yapılacak küçük bir kablo bağlantısı ile konuşma imkanı da sunmaktadır.

Eski adı Teledünya olan televizyon hizmeti 2016 yılında fiber internette ki değişimle beraber Sayısal TV tarafında da değişikliğe gidilmiş ve Kablo TV olarak anılmaya başlanmıştır.

Sayısal TV kanalların da belgesel, spor, müzik, çocuk kanalları, Film kanalları gibi kullanıcılarına farklı seçenekler sunmaktadır. NETA STB cihazları ile hem görüntü kalitesini arttırmakta hem de cihazın kolay kullanımı ile abonelere keyifli seyirler sunmaktadır.

Türksat ekiplerinin çözüm odaklı çalışmaları, satış kanallarının çokluğu, arıza durumların da ekiplerin hemen müdahale etmeleri ve arıza durumların da herhangi bir ücret talep etmemeleri, internetinin fiber olması, sayısal kanallarının çokluğu hizmetin talep edilmesine ve daha çok aboneye ulaşmasına yol açmaktadır.

İnternet, Televizyon, Ses hizmetlerinin hepsinin tek bir fatura da gelmesi de kolaylık sağlamaktadır.

Sabit IP, KabloWebTV, Nitro, Veri gizliği gibi sunduğu ek hizmetleriyle ve ekonomik fiyatlarıyla farklı istek ve taleplere cevap vermektedir.

Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Bolu, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Karaman, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Samsun, Yalova, Zonguldak İllerinde alt yapısı olan Türksat; Kahramanmaraş, Malatya gibi Türkiye’nin diğer illerinden gelen alt yapı isteklerine olumlu cevap vermeye çalışarak, şebekesini yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Biz Sizi Arayalım?
Müşteri temsilcimiz, Sizi gün içerisinde güncel kampanya ve alt yapımızla ilgili bilgilendirme yapacaktır.
paket sihirbazı
Sizin için özelleştirilmiş
paketleri bulmanızı sağlar!
Seçiminizi yapın, sizin için özelleştirilmiş paketler seçmenizi kolaylaştıralım.
Türkiye'nin tek kablo operatörü olan TÜRKSAT A.Ş., tamamen kendine ait fiberoptik altyapısı sayesinde Kablo TV hattı üzerinden fiber Kablonet internet ve Teledünya HD tv yayın hizmeti vermektedir. 10 Mbps'den 1000 Mbps'ye kadar tarife seçenekleri ile telefon hattına ihtiyaç duymayan yüksek hızlı internet, gerçek geniş bant kalitesinde evlerinize kadar hizmet vermektedir.